Незабаром українці зможуть насолодитися другою частиною вітчизняної комедії "Скажене весілля". Так, напередодні прем'єри зірки презентували спільну композицію і розповіли про ідеальні весілля.

Тріо зіркових виконавців — Потап, Олег Вінник та Оля Полякова записали спільну пісню, яка стала офіційним саундтреком для комедії "Скажене весілля 2". Композицію "Свят! Свят! Свят!" присвятили трьом головним святам в Україні. До речі, вона вже доступна для прослуховування в мережі.

Журналісти Viva поспілкувалися з відомим продюсером Олексієм Потапенком (Потапом) про одруження, адже його спогади про весілля ще досить свіжі. Також журналісти розпитали і "суперблондинку" вітчизняного шоубізу Олю Полякову.

Оля Полякова, Потап і Олег Винник, viva.ua
Оля Полякова, Потап і Олег Винник, viva.ua

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Оля Полякова

- Розкажіть про ваше весілля. Яким воно було?

Це було дуже красиво! У мене був Едемський сад, Бог, Люцифер, ангели, торт у вигляді яблука, а ще на кожному столі стояло дерево-спокуси, і квіти. Було круто! Я щаслива, що в моєму житті було таке весілля, є що згадати. Єдине моє упущення — у мене було персикова сукня від Юдашкіна, яка коштувала скажених грошей, і не було фати.

Олексій Потапенко, viva.ua
Олексій Потапенко, viva.ua

Олексій Потапенко (Потап)

- Кажуть, весілля без бійки — не весілля зовсім. Яким, на вашу думку, повинно бути справжнє українське весілля?

Про це ми як раз заспівали в першому саундтреку "СВ2" гурту Mozgi. Там є слова: "Це – традиції країни, на весіллі даті по пиці…". Бійка на українських весіллях теж традиційна. Все-таки збір родичів, приправлений шампанським, дає цікаві наслідки. Це велика подія на все життя, яка повинна тривати кілька днів. А як же викрадення і викуп нареченої… Звичайно, сучасне весілля зазнало деяких змін, але дух нестримних "скажених" веселощів закладено в коріннях наших предків. Це все прописано в нашому культурному коді.

Нагадаємо, Остапчук вкрав Кухар, а NK поцілувала Потапа: найяскравіші події "Ночі суперхітів".

Як повідомляв Знай.uа грайлива Кароль скинула з себе все зайве, ідеальна фігура: "Справжня Попелюшка".

Знай.uа писав, Кароль засвітила розкішне декольте в компанії зіркових красенів: "Ще більше сюрпризів".