Молодший син відомої російської співачки Валерії потрапив в аварію. Арсеній Шульгін постраждав в результаті ДТП на трасі до Санкт-Петербургу. На даний момент хлопець перебуває в лікарні.

Арсеній Шульгін

Також разом з Арсенієм в машині знаходилася його обраниця Ліана. Причиною ДТП стали погодні умови: авто Шульгіна занесло і влетів у відбійник на розділювальній смузі. В результаті зіткнення спрацювали подушки безпеки, завдяки яким хлопець, можна сказати, легко відбувся.

Валерія і Арсеній

Слід зазначити, що Арсеній народився в шлюбі Валерії з Олександром Шульгіним, від якого вона пішла з гучним скандалом, так як він був справжнім тираном і постійно її бив.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що Йосип Пригожин прокоментував життя російської естрадної співачки Валерії Перфілова, коли та ледь не загинула від рук свого екс-чоловіка Олександра Шульгіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, у російському Нижньому Новгороді автомобіль після зіткнення з чотирма машинами збив трьох пішоходів.

Також портал Знай.ua писав, що під Києвом сталося смертельне ДТП. У Фастові водій легковика на узбіччі збив пішохода, а потім і взагалі влетів у будинок.