Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео з ювілейного сезону шоу "Х-Фактор", де судить конкурсантів разом з Настею Каменських, Андрієм Данилко та Ігорем Кондратюком. Так, артистка виконала на сцені свій свіжий хіт " Эй, секундочку!", примірявши блискуче боді, накидку і звичайно ж корону, в той час як зіркові колеги танцювали за судійським столом у прямому ефірі.

"Гей, секундочку. Х-фактор 10. Запалили в прямому ефірі @xfactorstb. Дивилися? 😍 Якщо ні, швидше біжіть в IGTV ☝🏻", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Просто красуня🔥🔥🔥❤️", "Шикарна🤘🏻🤘🏻🤘🏻", "Най-най 👍 Молодець😘Так тримати,ваша енергія передається навіть через екран 🌹👏", "Яка ви красива 🔥🔥🔥💋💋💋люблю вас🔥💋🔥💋", "Ви дуже талановита жінка ❤️❤️❤️", "😍 Шикарна!", "Олю, ви супер💖".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.