Лідеру Rammstein Тіллю Ліндеманну приписують романтичні стосунки з українською співачкою Світланою Лободою. Проте вона у музиканта далеко не перша кохана. Одна із дівчат рок-зірки москвичка Анна відверто розповіла місцевій пресі про стосунки з Ліндеманном.

Колишня дівчина лідера Rammstein працює у невеличкому салоні краси в районі Річкового вокзалу на півночі Москви. Крім того, жінка за сумісництвом працює тренером з фітнесу. Симпатична струнка блондинка Анна з великою кількістю татуювань, які набила за час стосунків з Ліндеманном, розповіла про свій роман з рокером.

Тіль Ліндерманн, фото: TASS / STAR-MEDIA
Тіль Ліндерманн, фото: TASS / STAR-MEDIA

"Зараз наші стосунки вже закінчилися, і мені немає сенсу приховувати цю історію, тому що нічого поганого про Тілля я сказати не можу, тільки хороше, — посміхається Аня. – Тепер я "стала розсудливою", у мене є молодий чоловік, він про все в курсі. Але це були майже чотири роки абсолютно божевільною життя і нескінченних пригод, про які, напевно, навіть онукам буде соромно розповісти".

До знайомства з Ліндеманном Анна очолювала московський фан-клуб своєї улюбленого гурту Rammstein. Завдяки цьому дівчина отримала доступ в гримерку брутального німця під час візитів гурту у Росію. Анна розповіла, що Тілль виявився дуже відкритою людиною, який з особливою увагою ставиться до своїх шанувальників. Саме в той час між ним та красивою білявкою спалахнула пристрасть, практично з другого побачення.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Тіль Ліндерманн, фото: tvc.ru
Тіль Ліндерманн, фото: tvc.ru

"Звичайно, Тілль не пропонував мені переїхати до нього в Німеччину і варити його улюблені російські борщі. Я стала їздити з ним на гастролі по всьому світу, і це було схоже на якесь нескінченне свято, найчастіше на Хеллоуїн! Він був нестримним в сексі й ще більш нестримним в барі… Іноді це дуже заважало роботі. Одного разу я не могла розкутурсати його після божевільної ночі, він просто відмовлявся вставати за годину до саундчеку. Організатори зривалися на мені, тому що я була єдиною з усього колективу, хто був "у собі". Тілль ніколи не виправдовувався за таку поведінку, і йому завжди все сходило з рук. Тому що він найкращий у світі музикант і приголомшливий мужик!"

Анна зізнається, що ніколи не жила у світі ілюзій і розуміла, що вона для Ліндеманна – не єдина. Дівчина знала, що у музиканта на батьківщині є постійна подруга.

"Він не був одружений, але в Берліні у нього була постійна дівчина. Звичайно, я не могла повісити на нього камеру гоу-про і відслідковувати все, чим він займається без мене. Але Тілль і не приховував, що однієї подруги йому завжди мало, але він готовий любити кожну з них, як вміє".

Світлана Лобода і Тіль Ліндерманн, фото: goodhouse
Світлана Лобода і Тіль Ліндерманн, фото: goodhouse

Жінка розповіла й про Світлану Лободу, з якої лідер Rammstein познайомився у 2017 році на фестивалі "Жара" в Баку:

"На тому фестивалі ми були разом. Після того, як він побачив Лободу, здалося, що зійшов з розуму. Мені було очевидно, що між ними іскра, як і всім оточуючим. Але гасити її я вже і не збиралася. Не хочу уподібнюватися нашим знаменитостям і складати, що "Лобода забрала у мене коханого" або щось таке. Мені це зовсім не потрібно. Просто до того моменту я, чесно кажучи, втомилася від такого способу життя. Так все само собою і закінчилося".

У свою чергу знаменита співачка зазначила, що "коли на твоєму шляху зустрічається людина, під яку ти можеш прогнутися, для якої ти хочеш бути такою маленькою кішечкою, і якщо це почуття в тобі довго живе, потрібно спробувати якимось чином попрацювати над собою, щоб воно жило"

Нагадаємо, раніше сумна Лобода спокусила Ліндеманна новим селфі: "Обійми мене"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лобода в образі Донателли Версаче станцювала брейкданс на підборах: "Оце розтяжка"

Також "Знай.ua" писав, Лобода шокувала фанатів ногою із шістьма пальцями, унікальне фото