Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася коротенькими відео в Сторіс, позуючи на одному із заходів з найріднішою жінкою. Так, дівчата позували в глядацькому залі поруч одна з однною і було чітко видно, як доросла Маша буквально перетворюється на копію Ольги.

Варто відзначити, що дівчина займається моделінгом і навіть побувала в модельній школі в США минулого літа. Також Полякова-молодша ходить на уроки до викладача вокалу і шикарно грає на фортепіано. Так само, як і зіркова мама, юна знаменитість займається спортом по годині на день під керівництвом персонального тренера і дотримується правильного харчування.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.