Відомий російський гуморист і пародист Максим Галкін, який одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою, часто публікує в мережі різні сімейні фото і відео. Часто в цих публікаціях можна побачити дітей артистки і коміка, а також саму Пугачову. Так, днями Максим показав у своєму Instagram незвичайне відео з дружиною і дітьми, які зустрічають його після гастролей.

Спочатку можна побачити сина Галкіна, маленького Гаррі, який на вулиці підбіг зустрічати батька з від'їзду. Далі артист показує панорамне вікно будинку, за склом якого можна бачити Аллу Пугачову і їх дочку. Спочатку вони махали ручками, вітаючи Максима, а потім почали стрибати-танцювати "як зайчики" у відповідних позах, що виглядає досить дивно, враховуючи те, що примадонні вже 70 років. У підписі до фото гуморист написав: "Кожне повернення додому – це маленьке щастя". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.