Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, виступаючи на сцені київського Палацу Спорту на честь премії M1 Music Awards 30 листопада. Так, артистка захопила романтичним виступом з харизматичним виконавцем Даном Баланом, виконавши ліричну композицію "Домой". Варто відзначити, що парочці приписують стосунки ще з проекту "Голос країни", а в інтерв'ю Каті Осадчій в шоу "Світське життя" Балан остаточно розставив всі крапки над "і".

Катя Осадча поцікавилася, що між зірками - флірт чи роман, однак явно не очікувала отримати таку щиру відповідь. "Па-па-па-пам", - збентежилася Кароль, дивлячись на Дана. Той не знітився: "Звичайно, це роман. Роман, написаний рукою генія.", - поетично висловився Балан. На відео можна побачити, як Тіна в цей момент розпливається в милій усмішці, не приховуючи радості.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще