Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, рекламуючи куряче м'ясо. Так, артистка посадила "курочку" на переднє сидіння авто і навіть дбайливо пристібнула, однак шанувальники обурилися через продукцію поганої якості.

"Нещодавно я розповідала своєму синові казку про курочку Рябу. Пам'ятаєте ж, як курочка знесла золоте яйце діда з бабою, які навіщось намагалися його розбити. Я розповідала цю казку зі свого дитинства і не розуміла: ну навіщо ж вони хотіли розбити яйце, якщо можна було його просто продати, купити їжі, заплатити комуналку, залишок грошей покласти в банк і жити на відсотки? Та й курка, яка несе такі яйця – просто на вагу золота!", - поділилася думками Тодоренко. Фолловери ж розкритикували Регіну в коментарях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.