Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася селфі в дзеркалі салону краси, куди прийшла змінити імідж. Так, артистка знову підстригла своє і без того негусте волосся, а також пофарбувалася в дуже дивний відтінок блонда. Варто відзначити, що Анастасія прийшла в перукарню в шокуючому вбранні: коротеньких джинсових міні-шортах, футболці і теплих високих унтах.

"А ми з моїм стилістом Лікою наводимо красу, фарбуємо і лікуємо мої три волосинки😂", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "О ма гат о ма гат🙈🙈🙈як це забути, як це втратити в глибинах пам'яті моєї ??? Блііінннн!!!! Я просто не вірю. Шорти й унти. Тепер я бачила все", "Взимку в салон в шортах і унтах????на голу ногу?ні,ну реально це п@здець!!!", "Їж хоч Настя, а то зовсім стала схожа на опудало. Висохла вся.", "Нарешті хоч хтось їй голову помив.", "Мадам, що з колінами?!", "Щас поляна з колосків заколоситься", "Шорти, голі ноги і хутряні чоботи.🤣. ЩО ТИ ТАКЕ?!?".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.