Анастасія Заворотнюк і Володимир Зеленський опинилися в топі запитів Google. Проте президент України обігнав зірку серіалу "Моя прекрасна няня".

Пошукова система Google щорічно оприлюднює список найбільш популярних запитів. Був опублікований рейтинг запитів, які найбільше цікавили українців у 2019-му. Найпопулярнішою темою в Україні став останній сезон культового серіалу "Гра престолів".

Володимир Зеленський, фото: Офіс Президента України
Володимир Зеленський, фото: Офіс Президента України

Також дуже часто користувачі шукали інформацію про президента Володимира Зеленського і російську співачку Юлію Началову, яка померла у березні 2019 року. Крім них, українських інтернет-користувачів цікавили результати виборів в Україні та дебати кандидатів у президенти.

Не дивно, але в топі запитів Google і новини про Анастасію Заворотнюк, у якої, як повідомляє місцева преса, діагностовано рак головного мозку. Також у рейтингу на чільних місцях знаходяться серіал "Чорнобиль" та музичний конкурс "Євробачення".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, фото: Anews
Анастасія Заворотнюк, фото: Anews

Варто згадати, колишній актор Володимир Зеленський та російська артистка Анастасія Заворотнюк зіграли у фільмі "Службовий роман. Наш час", а у 2013 році взяли участь у зйомках розважальної передачі "Вечірній Київ". Відомо, що нинішній український президент здружився з акторкою і неодноразово приїжджав в гості до колеги разом з дружиною. Вона ж у свою чергу однією з перших привітала його з перемогою на президентських виборах.

Нагадаємо, раніше Гоген Солнцев вліз в історію з онкохворою Анастасією Заворотнюк: "Продажні медпрацівники"

Як повідомляв портал "Знай.ua", від Коломойського до Maruv: кого найбільше гуглили українці у 2019 році

Також "Знай.ua" писав, що Кравець заткнула за пояс Джамалу з Поляковою: варто боятися