Російська блогерка, світська левиця і модель Айза Анохіна, яка є колишньою дружиною російського репера Гуфа, влаштувала гарячу вечірку в одному з Московських нічних клубів. Гулянка була приурочена до її 35-річного ювілею, на яку зібралися знамениті друзі, серед яких Ксенія Бородіна, Анна Хількевич і Рита Дакота. Про це повідомляють російські видання.

Фото і відео з бурхливої вечірки спливли у соцмережі Instagram, там можна побачити, що гулянка вийшла гучною, веселою і навіть з пікантними моментами. А кульмінацією свята став величезний "кокаїновий" торт, який Айза піднесла гостям. "Я завжди ділюся зі своїми друзями "дорогами й доріжками", - сказала іменинниця, пропонуючи гостям "понюхати" тортик. Однак, виявилося, що передбачуваний "кокаїн" насправді є звичайною цукровою пудрою.

Нагадаємо, тонна "білого порошку" допомогла екстремалам врятуватися у відкритому океані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Щасливих разом" Бочкарьова прокоментувала затримання з кокаїном.

Також портал "Знай.ua" писав, що українцям відкрила двері країна кави і кокаїну.