Оскароносна американська акторка Гвінет Пелтроу випустила ″хуліганський″ рекламний ролик для свого сайту Goop, який вона позиціонує як марку здорового способу життя. У магазині Гвінет є й неоднозначні товари, якими акторка часто дивує своїх шанувальників.

Так, нова реклама просуває грудневу колекцію G. Label. У відео Гвінет показує, як готується до різдвяних свят, а закадровий голос уточнює деталі.

Озвучка ролика записана в жартівливо-спокусливій манері і супроводжується рядом двозначних жартів.

″Для початку поставте пластинку, щоб створити настрій. О, так ... Робіть все повільно. Нехай це відчуття триває довше″, - говорить голос за кадром.

Важливим моментом Пелтроу вважає і упаковку подарунків - в ролику актриса розкладає сюрпризи для близьких в різдвяні шкарпетки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У якийсь момент в кадрі Гвінет, дійшовши до вібратора, вирішує не дарувати його комусь, а залишити собі.

При цьому, ніяких пікантних сцен з секс-іграшкою в ролику немає, актриса просто йде з кадру з приладом в руках.

″Так, це вібратор″, - підтверджує підозри глядача закадровий голос.

Нагадаємо, секс-товари не рідкість в магазині Пелтроу. У минулому році шуму наробили вагінальні нефритові яйця для підвищення жіночої енергії, які Гвінет старанно рекламувала. Вона підносила їх як таємний езотеричний засіб з Стародавнього Китаю. Ними навіть зацікавились вчені: вони намагалися розібратися в походженні і ефективності ″стародавнього винаходу″. Так і з'ясувалося, що це фейк.

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу зізналася, чому відмовилася від акторської кар'єри

Як повідомляв портал Знай.ua, весільні фото Пелтроу і Фелчака зворушили мережу

Також Знай.ua писав, Гвінет Пелтроу як успішна актриса, мати двох дітей, бізнес-леді є прикладом стилю для багатьох жінок.