Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою в Шанхай, Китай, позуючи в коротенькій народному одязі з анімалістичним принтом і блискучими паєтками - сукня ціпао, яку було створено у 20-х роках модельєрами Шанхаю. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі ліфта, доповнивши спокусливий образ вечірнім макіяжем і золотими прикрасами.

"Моє тсіпао😍
Вікіпедія..
Тсіпао (ципао) (кит. упр. 旗袍, піньінь: qípáo) — це китайське плаття, сучасна форма якого створена в 20-х роках модельєрами Шанхаю. У самому Шанхаї ця форма сукні називається zǎnze або zansae (長衫) власне довга сорочка/сукня, але північний варіант того ж слова чаншань (chángshān) позначає чоловічий одяг", - підписала кадр Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті, засипавши Лесю компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.u а" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.