Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з родиною - однорічним сином Михайлом і чоловіком Владом Топаловим. Так, схудла артистка блиснула фігурою в мокрому білому бікіні, засвітивши сосок.

"#погода
На Балі порадувала! Сильні тропічні дощі 🌧
та й трохи намокла 🤪", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Ого. Оце так)) яка там погода, коли тут таке 😍🤗🤤", "Сосочки🔥", "На цьому фото багато Сексу😍💫", "Видно по маєчці ✊😅", "Красива... ❤️", "Годуючу мати завжди видно)❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "дощик теж добре😻", "Риба 💜💖", "Як сексуально і красиво вийшло ☺️💕", "Красуня і розумниця!!!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.