У стані здоров'я онкохворий актриси Анастасії Заворотнюк відбулися зміни. Відомо, що медики продовжують боротися за життя артистки.

Заворотнюк перенесла кілька операцій. Після цього у шанувальників з'явилася надія, що незабаром її стан поліпшиться. Проте лікарі розвіяли надії фанатів.

Так, у артистки розвинулися патології після пухлини в лівій півкулі мозку. Це призвело до часткового паралічу правої сторони тіла.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

З'явилася інформація про те, що лікарі Європейського медичного центру призначили Анастасії новий курс лікування. Заворотнюк роблять масаж, щоб уникнути утворення тромбів і атрофії м'язів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Російські ЗМІ зазначають, що на даний момент стан Заворотнюк стабільний. Її часто відвідують рідні. Рідше з'являється чоловік Петро Чернишов, який заробляє гроші на її лікування і бере участь в льодових шоу в Росії та Білорусі.

Нагадаємо, чоловік Заворотнюк підло поступив з найближчою людиною "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський несподівано дав фору онкохворий Заворотнюк.

Також Знай. ua писав, що Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою.