Популярна українська співачка, учасниця групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників яскравими фото і відео з особистого і творчого життя. Так, в цей раз красуня показала яскравий кадр з новорічної фотосесії, на якому позує в цікавому образі.

Як видно, Надя з'явилася перед камерою в коротенькому червоному платті з величезним бантом на спині. Цей наряд підкреслив її ідеальну фігурку і оголив довгі стрункі ніжки, на яких видно акуратні сріблясті босоніжки. Волосся Наді красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж, вона стоїть в цікавій позі і не дивиться в камеру. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Отримувати подарунок 🤗 або дарувати ♥️? Я однозначно ♥️". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, красуню завалюють компліментами, а також відповідають на її питання.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.