Всесвітньо відомий британський актор Колін Ферт офіційно заявив, що розлучається з дружиною, з якою прожив у шлюбі 22 роки.

"Колін і Лівія Ферт розійшлися. Вони збережуть близьку дружбу і залишаються єдині в своїй любові до їх дітей. Вони просять не турбувати їх. Більше ніяких коментарів", - вказується в повідомленні прес-секретаря актора.

Відомо, що в березні 2018 року у місіс Ферт з'явився коханець. Вона зраджувала чоловікові з італійським журналістом Марко Бранкачча близько року. Лівія навіть намагалася виправдатися перед Коліном. Вона заявила у поліцію на Марко, звинувативши журналіста в переслідування.

Колін та Лівія Ферт
Колін та Лівія Ферт

Крім того, місіс Ферт стверджувала, що Бранкачча закидає її "страшними непристойними повідомленнями". Було розпочато розслідування. Проте в кінці цієї історії Лівії довелося зізнатися в невірності.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

До речі, у колишнього подружжя є два сина підліткового віку - Лука і Маттео.

Нагадаємо, що Бред Пітт вперше після розлучення з Анджеліною Джолі розповів про нові романи.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі офіційно стала хлопчиком: приймає гормони.

Також портал Знай.uа писав, що в мережу злили фото Анджеліни Джолі на зйомках Marvel: як виглядає легенда в образі посланниці Афіни.