Популярна українська супермодель і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова обожнює яскраві фотосесії, результатами яких часто ділиться з шанувальниками в мережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала кадр з незвичайної і навіть екстремальної фотосесії в Туреччині.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася в чорній прозорій сукні, поділ якої майорить на вітрі, оголюючи довгі стрункі ніжки. На голові моделі масивний тюрбан, який приховав її волосся, а на обличчі яскравий макіяж. Як видно, Костромічова осідлала верблюда, хоча швидше потоптала його, адже екстремалка залізла на спину тварини ногами і балансує, що їй чудово вдається. Проте в коментарях почалася бурхлива дискусія між фоловерів, адже деякі з них звинуватили Аллу у жорстокому поводженні з тваринами. Після чого модель конкретно відповіла хейтерам.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.