Відома українська телеведуча, авторка програми "Світське життя" Катя Осадча, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Так, в цей раз красуня розповіла фанатам, що відправилася в Одесу, і показала кілька кадрів, зроблених в готелі. Як видно, перед камерою босонога Катя з'явилася в цікавому образі – на ній довге темно-блискуче плаття, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру. Волосся телезірки розпущене, гарно укладене і покрите стильним червоним капелюшком, а на її обличчі легкий макіяж. Катя то сидить, то стоїть на підвіконні, вона не дивиться в кадр.

У підписі до фото Катя Осадча розповіла, що фотографував її чоловік – телеведучий і продюсер Юрій Горбунов: "Sweet December. Одеса – це завжди гарна ідея. Photo by @gorbunovyuriy". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зоряної красуні, Катю буквально завалюють компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.