Заслужена і народна артистка України Ірина Білик, яка нещодавно відзначила 30-річний ювілей сценічної кар'єри, обожнює епатувати публіку, що часто робить у своєму Instagram. Так цього разу зірка викликала фурор новим фото, на якому з'явилася у незвичному образі з моложавим обличчям.

Як видно, перед камерою Ірина позує у цікавій декорації, на ній теплий яскраво-синій светр, її світле кучеряве волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Білик з викликом дивиться в камеру, стоячи у дивній позі. У підписі до фото зірка написала: "Коло моїх бажань звузилося до бажання скоріше побачити Діда Мороза! А ви його чекаєте?". Шанувальники не залишили без уваги нову публікацію співачки, образи Ірини засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.