Співачка Ані Лорак виклала на свою сторінку в Instagram нове відео, на якому в неї на безіменному пальці видно обручку.

На новому відео Ані Лорак знаходиться в студії звукозапису, де танцює під пісню Teyana Taylor “Gonna Love Me”. Співачка вдягнена в чорну широку толстовку та чорні штани та має мінімум макіяжу.

“Сьогодні танцюю” - підписала своє відео Ані Лорак. На думку дописувачів обручка, яку мала Ані Лорак, виглядала дешево.

Нагадуємо, що вчора Ані Лорак виклала в Instagram фото, яке в коментарях порівняли з аніме через велику кількість обробки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.