Популярний російський співак Сергій Лазарєв порадував свою численну армію шанувальників свіжим фото, на якому він зображений разом з красунею Поліною Гагаріною. Кадр був зроблений на зйомках новорічного шоу для телебачення.

Про це стало відомо завдяки публікації Сергія Лазарєва, пише портал "Політека".

Публікація Сергія Лазарєва, Instagram
Публікація Сергія Лазарєва, Instagram

"Настрій "Веселий Новий рік"... радіємо з Поліною Гагаріною... нестримні веселощі або ми раді 12-му дублю. P. s. Жахливо, що я повинен це пояснювати деяким людям з відсутністю почуття гумору, але ЦЕ ЖАРТІВЛИВИЙ ПОСТАНОВОЧНИЙ кадр!! Насправді ми запалювали і сміялися... Дивіться сторіс", - написав Лазарєв.

До речі, публікацію в коментарях під знімком оцінили і відома телеведуча Катя Варнава, композитор Ігор Крутой та інші зірки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шанувальники в коментарях підняли цілу бурю з компліментів: "Якщо чесно ми впевнені що вона вам набридла", "Ой які веселі, вогонь", "Головне весело! :) вся радість на обличчях:))))", "Сплять втомлені іграшки", "Це не постановочний кадр?)", "Давайте фоточку з Ані Лорак".

Нагадаємо, Лазарєв вперше заговорив про весілля з Лорак, фанати приголомшені: "Абсолютно щасливий!".

Як повідомляв Знай.uа Пугачова, Маркл, Кардашьян і не тільки: які знаменитості набридли всьому світу за 2019 рік.

Знай.uа писав, Лазарєва застали за пристрасним поцілунком з відомою красунею, фото: "Це Лобода?".