Поки відома російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк продовжує відновлюватися клініці після операції, її чоловік, фігурист Петро Чернишов, працює в новому льодовому шоу Тетяни Навки. На сторінці даного проєкту у соцмережі Instagram з'явилося досить зворушливе фото зіркових партнерів.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов

З середи, 25 грудня, в московському палаці спорту "Мегаспорт" почнуться покази нового святкового льодового шоу під назвою "Спляча красуня". Партнером Навки виступає чоловік Заворотнюк. Відзначається, що фігуристка вже ділилася подробицями підготовки до нової вистави.

Днями команда проєкту розмістила кумедний кадр з репетиції на льоду, який оформлений в стилі вкладиша від популярних жувальних гумок "Love is…". На цій картинці чоловік Заворотнюк ніжно підтримує свою партнерку з фігурного катання Навку.

"Любов це… Не сумніватися в підтримці", - підписаний кадр.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Тетяна Навка і Петро Чернишов є не тільки колегами по роботі, але й досить хорошими друзями. Більше того, вони давно дружать сім'ями, а преса як-то повідомляла про те, що Навка взяла участь у зборі коштів на лікування Анастасії Заворотнюк.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вже кілька місяців перебуває на лікуванні, однак її стан значно не покращився.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися чутки про те, що Анастасія Заворотнюк до кінця життя залишиться паралізованою. Однак родина артистки в черговий раз спростувала чутки про стан зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Також портал Знай.ua писав, що у стані здоров'я онкохворий актриси Анастасії Заворотнюк відбулися зміни. Відомо, що медики продовжують боротися за життя артистки.