Відома українська телеведуча і авторка програми "Світське життя" Катя Осадча показала шанувальникам, як вдягала ялинку до Нового року. На новому фото, яке зірка показала у своєму Instagram, вона з'явилася в незвичайному образі – на ній довга червона сукня з мереживом. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Катя стоїть біля гарної ялинки, в одній руці тримає кошик з ялинковими іграшками, а другою вішає одну з іграшок на гілочку. При всьому цьому Осадча мило посміхається, видно, що їй подобається цей процес.

У підписі до фото телезірка написала: "Прийдешній рік білої металевої миші, а родини радять прикрашати дім, ялинку і стіл в білих і металевих кольорах, десь ще прочитала і про золоту мишу, але ми вже вирішили, що наша ялинка буде білою. А яка ваша ялинка?". Шанувальники у захваті і від образу Каті, і від її ялинки, фоловери засипають її компліментами, а також розповідаю про свої ялинки.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.