Відома українська співачка Ані Лорак почала музичну кар'єру з юності, а зараз їй 41 рік, і вона все ще на піку популярності, ось, наприклад, нещодавно закінчила дворічний тур по російських містах. А нещодавно вирішила показати публіці, як виглядала у 18 років. Так, у своєму Instagram зірка опублікувала змонтоване відео, на якому виконує пісню "Боже Мій", причому відео зроблено так, що переплітається виступ Лорак у 1996 році в Нью-Йорку і недавній концерт-шоу "Діва".

У підписі до фото Ані Лорак написала: "Моя перша велика перемога в Нью-Йорку – на конкурсі "Big Apple Music 1996". Пісня #Божемій йде зі мною по життю. Через 20 років вона прозвучала на #шоуДива в "Олімпійському". Шлях від маленької дівчинки до Діви, разом з вашою підтримкою, оплесками і любов'ю! А найголовныше – усе тільки починається! Спасибі за вашу любов!". Шанувальники бурхливо відреагували на таку публікацію зірки і почали активно її обговорювати в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.