Російський співак Сергій Лазарев прокоментував нещодавню скандальну відмову Діми Білана виступати на шоу зірок Євробачення в Амстердамі, повідомляє “Super.ru”.

Діма Білан пояснив свою відмову виступати в Амстердамі тим, що організатори не виконали свої зобов’язання. Але за інформацією європейських ЗМІ Білану не сподобався розмір шрифту, яким його ім’я було написане в рекламі шоу. При цьому організатори запросили до Амстердаму Сергія Лазарева, який має стати хедлайнером шоу.

Діма Білан
Діма Білан

У відповідь на запитання в соціальних мережах про те, яке відношення Лазарев має до переможців євробачення, співак відповів, що є переможцем глядацького голосування, дворазовим призером конкурсу та має велику любов глядачів.

“Переможець — не завжди той, хто тримає трофей в руках”, - написав Лазарев. Згодом співак видалив свої дописи з коментарів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно стало відоме ім’я першого судді українського національного відбору на Євробачення-2020.

Як повідомляв портал Знай.ua, український артист Андрій Данилко прийняв рішення, яке порадувало його шанувальників.

Також портал Знай.ua писав, що український артист Андрій Данилко 23 листопада несподівано прийняв рішення піти з "Х-фактора".