Знаменитий російський співак Сергій Лазарєв активно веде власну Instagram-сторінку і досить часто радує шанувальників різними публікаціями. Нещодавно знаменитість виставив трепетну новорічну обкладинку глянцю HELLO! Russia, ставши головним її героєм разом з дітками - п'ятирічним Микитою і однорічною Анею. Так, артист все ще приховує маму малюків, однак шанувальники припускають, що це його давня подруга Ганна Белоєдова, на яку малюки дійсно дуже схожі.

"Новорічний номер журналу HELLO! З Першою спільною фотосесією З Анютою і Микитою! В продажу з завтрашнього дня! Не пропустіть!!", - поділився емоціями Лазарєв. Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасні, такою любов'ю віє від цього фото ❤️", "які ви сонячні😻🙏", "Які ви класні!!!!💫❤️", "Молодий Тато ❤️❤️❤️", "Щасливий Татусь! 😸😻".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднена листування.

Як повідомляв Знай.ua Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай.uа писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.