Український співак і музикант Дмитро Шуров, відомий під псевдонімом Pianoboy, поділився складним моментом свого життя. Нещодавно артист знімався в новорічному шоу "Привіт, 20-ті", яке пройде на телеканалі "Україна" в ніч на 1 січня.

За лаштунками проекту зірка зізнався, що довгий час палив, та ніяк не міг позбутися згубної звички. Як розповів Шуров, він почав палити в юності через дівчину. До того ж, під час плідної роботи, цигарка допомагала співакові "переключитися".

Але Pianoboy вирішив кинути палити, коли важко захворів під час концертного туру в 2016 році. Тоді у нього почалася пневмонія, сильно боліли груди і горло.

Pianoboy
Pianoboy

Перед тим як лягти в лікарню, Шурову треба було дати кілька концертів, і тоді чоловік природним шляхом кинув палити. Зараз "переключитися" артисту допомагає пробіжка.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До речі, син Дмитра також палить, незважаючи на сумний досвід батька. Музикант вважає, що люди не можуть жити за чужим досвідом – людина тільки сама повинна зрозуміти, що добре, а що погано.

Нагадаємо, Pianoboy написав головний саундтрек до серіалу "Папік": "Багатьом підніме настрій".

Як повідомляв портал Знай.uа, Pianoboy розповів, як розбите пиво допомогло йому потрапити в "Океан Ельзи".

Також портал Знай.uа писав, що український рок-музикант Дизель 25 грудня влаштує незабутню вечірку на честь свого 50-річчя.