Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала спільний романтичний кадр з новим бойфрендом, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, артистка 16 грудня відсвяткувала 37-річчя в колі друзів і близьких, влаштувавши яскраву вечірку. Коли ж після гулянь Анні було важко ходити на підборах, коханий віддав їй свої черевики і пішов додому в шкарпетках.

"Любов - це коли після вечірки він віддає тобі свої черевики, а сам іде в шкарпетках❤️
Нехай це фото буде першим офіційним нашого свята вчора! Я дякую всім нашим друзям і улюбленим артистам, які стали нашим святом 🙏🏼
І безмежно дякую тобі, коханий @janis.timma за все ❤️", - трепетно підписала фото Сєдокова. Фолловери не пройшли повз: "Лапа баскетболіста))))-🤣😜🥳", "😂😂😂Це так мило, ось вона справжня любов, щоб у вас така турбота все життя була❤️", "Оце любов😍 щастя вам😘😘😘😘👏", "Сильно💓💓💓", "Це дуже показовий вчинок😍це турбота про вас..... І ніякі подарунки з цим не зрівняються.💪", "Мабуть вечірка пройшла вдало 😂😂😂".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.