Відомий російський артист і чоловік української телеведучої-мандрівниці Регіни Тодоренко показав у соцмережі Instagram обкладинку російського глянцю "ОК", яку вони з сім'єю прикрасили. Як видно, щаслива сімейка позує на обкладинці в ошатних образах, найбільше уваги дісталося милому малюкові Міші, якого батьки ще називають Майклом.

Як видно на фото, пухленького Мішку тримає на руках тато Влад, а мама Регіна обіймає чоловіка ззаду. І всі так мило і щиро посміхаються. Для зйомки Тодоренко одягла чорну сукню з білим мереживним коміром, Влад на фото в класичному чорному костюмі з білою сорочкою, а Міша в темно-синьому оксамитовому костюмчику. У підписі до фото Топалов дякує команді журналу за цю зйомку, а шанувальники пари кинулися обговорювати знімок. Фани в захваті від цієї обкладинки і пообіцяли обов'язково купити номер журналу.

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.