Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото з сином Майклом, якому 5 грудня виповнився рік. Так, зіркова сімейка стали героями новорічного номера глянцю "ОК!", а сама Регіна вирішила пояснити, як зберегти гарні відносини з другою половинкою після народження малюка.

"Багато жінок скаржаться, що чоловіки не приймають участі у вихованні дітей до певного віку! Їм нецікава дитина, тк незрозуміло, що з нею робити, дратує дружина, яка вічно «в милі» і загрузла в домашній рутині. А адже в грудничковому періоді дуже важливо батькам перебувати разом, щоб дитина мала можливість бачити любов двох сердець. Наш Майкл заливається сміхом від радості , коли ми з ВМ цілуємося і обнімаємося; малюк часом навіть аплодує 🙈 нам.
Я думаю, що причина відсторонення більшості тат від дітей полягає в тому , що в цей період «доношування» необхідно все робити під керівництвом жінки: «помий пустушку», «оброби білизну», «зміни підгузники», «замов гіпоалергенний порошок», а ще не завадило б і годуючій мамі підкріпитися ☺️🙈. Чоловікові -лідеру(главі сімейства) складно зрозуміти, що жінка в цей момент не намагається взяти кермо влади в свої руки і знущатися над чоловіком, як над маріонеткою, а лише потребує допомоги, любові і турботи. Дослідження доводять , що в тих сім'ях, де батько брав участь у вихованні малюка з самого народження, зв'язок «тато-син , батько-дочка» набагато міцніше.
Мені здається, що після пологів мамі повинні давати декретну відпустку по догляду за дитиною , а татові - відпустку по догляду за мамою.", - поділилася секретом ідеальних відносин Тодоренко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.