Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в дуеті з Олексієм Завгороднім в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз красуня показала вельми незвичайний кадр, на якому з'явилася в пікантному образі.

Як видно, перед камерою Дорофєєва з'явилася у відвертій чорній сукні з прозорої тканини, крізь яку просвічується чорна білизна, а на її ногах цікаві туфельки. Волосся Наді розпущене і розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж і млосний вираз. При цьому співачка стоїть на якомусь піднесенні і притискається до величезного портрета свого колеги по сцені Позитива. У підписі до фото Надя загадково написала: "Судячи з усього цей грудень на Позитиві". Шанувальники в захваті від нового образу Дорофєєвої і засипають її компліментами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.