Як відомо, знаменитий артист та чоловік легендарної Пугачової Максим Галкін активно веде власну Instagram-сторінку та частенько викладає різноманітні фотографії та відеоролики. Так, цього разу, гуморист порадував фанатів "гарячим" знімком.

На фотографії Галкін одягнутий лише в одних спортивних синіх штанях, водночас, оголивши свій торс, тримає в руках шахову фігуру. "Розставляю новорічні ефіри", - підписав артист свою фотографію.

Скріншот допису

В коментарях така світлина викликала справжній фурор: одним сподобався оголений Галкін, інші висміюють артиста.

"Максим, це у Вас так потепліло?", "Майку одягнути потрібно було", "Одне питання: Чому ефірів тільки два? І одне побажання: костюм для ефірів нехай залишиться таким же, як на фото", "А чому в штанах? Потрібно було і їх зняти", "На вулиці сніг лежить, а Максим на пів голий, класно".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Миколаїв розговорився про що йде зі сцени Пугачової.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.