Досить оригінально відзначила 25-річчя легендарної пісні " All I Want For Christmas Is You відома американська співачка Мерайя Кері. Співачка презентувала шанувальникам новий кліп.

Про це стало відомо завдяки опублікованому на сервісі YouTube ролику, він вже набрав понад 4 млн переглядів.

Також варто додати, що один з найпопулярніших хітів Різдва було випущено 20 грудня 1994 року. Саме в ті дні платівка Кері поповнилася піснею, без якої не обходяться новорічні свята. Новий кліп відрізняється від попереднього.

У новій роботі все починається з чаклунства, яким володіє маленька дівчинка. Героїня знаходить чарівний світ, де "живуть" Мерайя Кері разом зі своєю піснею. У старій версії відеокліпу йшлося про святкування різдва в заміському будинку в колі рідних і близьких.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Каменських у відвертому вбранні подарувала фанатам "Чудо Різдва": "Шикарна, повітряна".

Як повідомляв Знай.uа за серце Кравець з Кварталу 95 на Новий рік поборються Усик і Кошовий: подробиці запеклого "поєдинку".

Знай.uа писав, добірка найкращих пісень до Нового року-2020: святковий настрій гарантовано кожному.