Популярна співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка здорово повеселила шанувальників забавним фото, а також зазначила, що підсумовує 2019 рык.

Як видно, перед камерою Надя з'явилася в темному спортивному луці – на ній чорний костюм з білою футболкою, кепкою і кросівками, а в руках тримає склянку з латте. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і спантеличений вираз. Дорофєєва сидить навпочіпки на асфальті, а в неї за спиною облуплена стіна з написом: "Господи, ну хто така Надя Дорофєєва". Сама ж співачка в підписі до фото написала: "Підводжу результати 2019-го". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію Наді, і почали обговорювати її.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.