Телеведучий і шоумен Максим Галкін розповів, як йому вдалося пережити самий непростий період свого життя. Відомо, що в 2002 році у тата гумориста виявили онкозахворювання. Він помер, передає Politeka.

Через два роки слідом за ним пішла мати. Батьки Галкіна, Наталія Григорівна і Олександр Олександрович, хворіли онкологією. Максим Галкін в той період намагався робити все для того, щоб вилікувати самих близьких від недуги.

"Я в перший раз подорослішав, коли у обох була хіміотерапія. Вони так лежали обидва, у жахливому стані, задавлені хімією. Одночасно. А у мене при цьому якісь концерти. Мені треба і за ними… І заробляти на це все… Слава богу, я вже дуже багато заробляв, міг собі дозволити все це", – розповів шоумен.

Максим Галкін, Instagram
Максим Галкін, Instagram

У тата гумориста виявили рак легенів. Він помирав болісно і важко, буквально задихався. Навіть в кисневій масці їм не вистачало повітря.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вже лікарі сказали: "Півгодини". І ти не хочеш, щоб людина помирала в цій масці, йому важко вже в цій масці. Кисню недостатньо. Це спогад, яке стоїть перед очима. Це неможливо забути", – поділився Максим Галкін.

Телеведучий згадав, що за добу до смерті папи по радіо почув стару радянську пісню, яка дуже сподобалася його батькові. З тих пір, коли він стоїть перед складним вибором або труднощами, щоразу натикаючись на цю пісню по телевізору або радіо.

"Я ставлюся до цього як до привіту від батька. Я розумію, що швидше за все, це я собі придумав", – додав він.

"Що стосується мами, я буквально від неї виїхав за півтори доби до того, як її не стало, з Ізраїлю, де вона лікувалася. Різко настало погіршення. Мені здається, у неї було відчуття, що вона бачиться зі мною в останній раз, а не в мене", – розповів Максим Галкін.

Нагадаємо, Пугачова поза себе від люті, Галкін засвітив "гаряче" тіло.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін нагадав фанатам, як виглядав до Пугачової.

Також Знай. ua писав, що щедра Пугачова подарувала покоївки Орбакайте ціле стан.