Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила шикарний кадр, позуючи лише в бюстгальтері і зовсім без косметики. Так, артистка показала, як самостійно зробити неймовірний святковий макіяж до Нового року, видавши кілька улюблених б'юті-засобів.

"Моя докладна відповідь на ваше популярне питання про новорічний & повсякденний макіяж - вже зараз на сайті @voguerussia !", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Спасибі вам, Віра. Те, що ви показуєте любов до себе на публіку ніжно і не зухвало, дає стимул ставитися до себе так само. "виявляється, можна" говорити собі "я красива" і це не соромно))", "Віра , я вас обожнюю ))) спасибі за урок , за настрій , за косметичні продукти , за музику і доброту 🙏🏻", "Сподіваюся, що завтра вранці після фрази «хочу зробити волосся», мої ґулька теж перетвориться на голлівудську хвилю 😄", "Віра, як же я Вами захоплююсь!!! Ну не знаю я жінки більш гідної і прекрасної!".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.