Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив трепетний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди сім'я прилетіла з однорічним сином Михайлом. Так, артист зворушила шанувальників, закарбувавши момент, коли Регіна грала з малюком на березі океану.

"Моє......... все", - зворушливо підписав Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "чудова мама, чудовий малюк))))", "Здоров'я всім діткам і вашим ♥️", "Будьте завжди такими щасливими🙌", "Краса😍😍😍", "Диво😍", "Ох пригадає він вам потім цю фоточку 😂😂", "Що це там видно ☺️😂", "Ви сама чудова сім'я на світі❤️❤️❤️", "Сім'я💕 Щастя вам💪💪😍🤗", "Бозі, яке щастя😍".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще