Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з родиною - однорічним сином Михайлом і чоловіком Владом Топаловим. Так, артистка показала, як проводить дні на казковому курорті, ніжачись на білосніжному пляжі біля блакитного океану.

"#доброеУтро
Скоро Новий рік 🎄", - лаконічно підписала ролик Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Оце точно доброго ранку😊👑🤗", "Краса)теж на море захотілося🙂", "Як класно!Гарного відпочинку Вам,Регіна💖", "Дуже гарний вигляд. 👍👍👍", "Який кайф. Добре🏄‍♀️🤟", "🔥😊моя мрія зустріти новий рік в теплій країні🔥", "Добрий ранок 😘💖💝".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.