Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетною серією кадрів з власного зимового шоу "Різдвяна історія", позуючи в розкішній вечірній сукні жовтого кольору, суцільно розшитій масивними каменями. Так, артистка доповнила ніжний образ білими шовковими рукавичками, аксессуараи у вигляді каблучки і сережок, а також фірмовим вечірнім макіяжем з червоною помадою.

Фолловери не пройшли повз, зазначивши також, що Кароль сильно схудла: "Тін, тебе скоро вітром уносить буде, припиняй худнути)", "вдивлятися в глибину твоїх очей-одне з найулюбленіших моїх занять💔🤤", "Цей погляд, посмішка😍 щось нереальне 😍♥️", "така худа,ти коли відпочиваєш ?", "що за котик ? 😻", "Як завжди)) досконалість і витонченість", "Тіна Кароль тут така вродлива,стильна та модна,тут все підкреслює її витонченість,та тонкий смак.", "Ваууу у, шикарна 😘😘😘".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.