Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетним відео з шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", виконавши свою свіжу мотивуючу пісню "Іди на життя". Так, артистка вийшла на сцену в довгій шовковій відвертій сукні,засвітивши шикарну фігуру.

"Тіна Кароль - "Іди на життя" (Вечір прем'єр з Е. Осадчої)", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Чарівна Тіна ❤️", "Повністю згодна та підтримую слова Каті❤ Тіна просто неймовірна...🥰🥰🥰🥰", "Блискучий виступ", "Боже, як гарно!!! Тіна, яка ти Розумниця!!!!👏👏👏", "Вона шикарна жінка😻😻😻", "Краща😍🔥", "Номер і танці - бомба💥🔥💥🔥", "Танці вогонь 😍😂", "Краща😍🙈".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.