Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася новорічним настроєм, не дивлячись на дощову погоду замість снігової казки. Так, артистка позувала на тлі недобудованих багатоповерхівок у сірому спортивному костюмі, масивній білій парці і черевиках.

"Парадокс, в цьому році у мене новорічний настрій 🤷‍♀️ а як у вас?", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Неймовірна❤️❤️❤️💋", "Ну як же Надя без латте❤️😂", "Таак, є! Завдяки ялинці і мандаринам є новорічний настрій))", "Яка погода , такий і настрій , на жаль😂💔", "Королева Києва😍😍", "Красуня", "😍😍😍😍білий❤️костюм😍😍супер".

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.