Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив трепетний кадр, позуючи з коханою дружиною в досить пікантній позі. Так, артистка з їх однорічним сином Михайлом вирушили відпочивати на райський острів Балі, а сам співак вже не раз зізнавався, як сильно сумує за родиною і скоріше чекає рідних вдома.

"Чот вже прям сильно скучив ........🤔😝🤣", - забавно підписав Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Ви дуже гарна пара😍 і синочок у вас дуже-дуже красивий🔥🔥🔥❤️❤️", "Лябофф💕", "Яка гарна пара ❤️❤️❤️ З Наступаючим Новим Роком❤️❤️❤️", "такі Кльові!😊", "Не можна ж бути настільки гарними😍😍😍", "🤣🤣 Сильно!!!!!!!", "Класно коли поруч кохана людина ! Класна пара".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.