Оля Полякова в суперфіналі десятого сезону шоу "Х-фактор" зробила пропозицію Насті Каменських - співачка запропонувала колезі дует.

Під час 10-го сезону вокального шоу ″Х-фактор″ ходило багато чуток про те, що Оля Полякова і Настя Каменських не ладнають між собою. Щоб покінчити з плітками та розвіяти всі сумніви шанувальників, Оля Полякова зробила оригінальний крок.

Під час прямого ефіру суперфіналу супербілявка стала на одне коліно і запропонувала Насті Каменських заспівати разом із нею пісню, яку для неї написав Потап. Майбутня композиція Олі Полякової називається ″Дівчата за 30″.

"Заспівай зі мною дуетом, Настя! Ти згодна чи ні?"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Звісно, Настя Каменських, не роздумуючи, погодилася.

"Ну звичайно згодна, Оля", - сказала Каменських.

Що ж, схоже, незабаром ми побачимо дует двох яскравих українських виконавиць.

До слова, його вже активно обговорюють в мережі. Багато прихильників зірок, не приховуючи свого захоплення, пишуть, що дуже хотіли б почути пісню двох улюблених зірок українського шоу-бізнесу.

У той же час інші користувачі мережі припускають, що це своєрідна провокація від Олі Полякової, яку можна розгледіти у саміій назві запропонованого треку "Дівчата за 30".

Нагадаємо, співачки і раніше намагалися розвіяти міфи про їхню ворожнечі. Полякова і Каменських пристрасно поцілувалися в ефірі "Х-Фактор 10". Досить пікантне фото відразу ж поширили в мережі.

Як повідомляв портал Знай.ua, довгонога Полякова в латексному боді запалила на "Вечорі прем'єр"

Також Знай.ua писав, як Каменських, Осадча, Дорофєєва, Нікітюк, Полякова, Лорак та інші прикрасили свої ялинки