Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетний кадр з новим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, артистка та її бойфренд в переддень новорічних свят вирішили поповнити сім'ю маленьким цуценятком, однак так і не змогли цього зробити, адже не знайшли "свою" собаку ні в притулку, ні серед знайомих.

"Ох і день сьогодні. І наривілися і намріялися. І знову засмутилися. Ми вирішили,що наша сім'я готова стати більше. Тільки не втрачайте свідомість, ми зрозуміли, що хочемо собаку. Попередили всіх вдома, всі діти в очікуванні.
Приїхали до притулку. Шукали свою. Знаєте, я правда вірю, що це як любов. Що вона повинна знайти тебе сама. Ми заглядали в очі всім, але ніхто до нас не підійшов. Ми шукали свою собаку. Я знаю, що це звучить безглуздо, але ми так і не знайшли її (( А щенята від нас втекли 😂
Потім, через пару днів, мені під постом написала дівчина підписник, що врятувала цуценя і воно шукає будинок. Я не говорила Янісу, поки він не повернеться після гри і як тільки він прокинувся, він зрозумів усе сам. Ми зібралися, одяглися, за цю добу я 1000000 разіи переглянула відео з цуценям.

Ми попередили всіх, що повернемося з собакою додому. Мона чекала на телефоні через океан , Аліна вдома, Маруся і Булка здається теж нервували, але підготували місце поруч на своїй лежанці . До вас зараз приїде сестра - сказали ми їм! Домовилися з тими людьми, що зараз приїдемо. Сіли в машину і на іншому кінці дроту нам сказали - цуценя вже забирають.

Ми проїхали два метри. Вийшли з машини і повернулися додому 😭😭😭 Я дуже рада за цуценя. У нього буде своя сім'я і це не ми. Захоплююся тими, хто не дивлячись ні на що, бере собак з притулку і у нас в @super.sobaka стільки хвостиків чекає своїх господарів ❤️❤️❤️
Але сьогодні в нашій багатодітній і багатособачій сім'ї не з'явилося сестри ((( Але закінчуючи цей пост, я хочу сказати, що ми все ж віримо, що десь там є наша собака! І нам все одно, якої вона породи, історії. Ми все одно віримо, що колись тебе знайдемо ! А ти побачиш нас і точно будеш знати, що ми твоя сім'я ❤️", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери ж підтримали Анну і Яніса, розчулюючись їх прекрасними стосунками.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.