Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила свіжий кадр, позуючи з донькою Софією в казкових образах і привітавши всіх шанувальників з Новим роком 2020. Так, артистка та її маленька побажали всього найкращого, примірявши довгі пишні сукні на тлі святкових декорацій.

"З Новим роком, мої дорогі! 🎄 Нехай 2020 принесе здійснення ваших найзаповітніших мрій! ✨", - трепетно підписала Лорак. Фолловери залишилися в захваті, однак були і ті, хто звернув увагу на дуже глибоке декольте і великі груди Кароліни: "цицьки стали бомба❤️👍", "І вас красуні...", "Дочка на вас стає схожа з новим роком Кароліна!", "Мілашки 🥰 Сонечка вже така доросла 😊 Мамина гордість! 💫❤", "Ахххххх ці цицьки", "Шикарні груди🎉", "

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.