Культова співачка Кайлі Міноуг найближчим часом може вийти заміж. Адже нещодавно 51-річна знаменитість заручилася зі своїм молоденьким хлопцем Полом Соломонсом, з яким перебуває у стосунках вже більше двох років.

Так, з нагоди заручин коханий подарував Кайлі, яка ще ніколи не була заміжня, дорогу обручку зі смарагдом від ювелірного дому Cartier. До речі, дизайн обручки розробив сам Соломонс. Про це повідомляє австралійське видання New Idea.

Кайлі Міноуг і Пол Соломонс
Кайлі Міноуг і Пол Соломонс

Пропозицію руки та серця Пол зробив Кайлі у неї вдома в Мельбурні. Скоро майбутнє подружжя планує вирушити в романтичну подорож.

Варто відзначити, що Кайлі Міноуг і креативний директор GQ Пол Соломонс почали зустрічатися на початку 2018 року. У лютому 2017 співачка розлучилася з колишнім нареченим Джошуа Сассе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Офіційно про свої нові відносини знаменитість заявила на святкуванні свого 50-річчя. А у вересні співачка вперше з'явилася з Соломонсом на світському заході.

Нагадаємо, що 51-річна Кайлі Міноуг показала стрункі форми в міні-сукні.

Як повідомляв портал Знай.uа, актор Роберт Паттінсон попросив руку та серце своєї молоденької пасії, моделі Сьюкі Уотерхаус.

Також портал Знай.uа писав, що Крістен Стюарт заговорила про весілля з Паттінсоном, фанати "Сутінок" пищать від захвату.