Скандальновідома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатів в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На Новий рік балерина вирушила до океану в Таїланд, де кинулася міряти пляжі і не тільки своїми шпагатами.

Цього разу Волочкова знову вивалила в мережу черговий шпагат, та не простий, а дуже небезпечний. Але, мабуть, у гонитві за лайками балерині не страшно нічого. На цей раз вона розкинула свій шпагат на скляних стінках басейну або яхти. Скло ледь помітне, так що може здатися, що Настя витає в повітрі в улюбленій позі. На ній яскравий купальник-бікіні, який ледь щось прикриває, але її це зовсім не хвилює. У підписі до фото Волочкова написала: "Завжди на висоті! І в шпагаті, що є елементом моєї професії. А Ви так можете?". Фолловери балерини тут же почали вправлятися в дотепності, коментуючи її фото.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.