Популярна американська телезірка, бізнесвумен і модель Кайлі Дженнер, яка є однією з наймолодших мільярдерок світу, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Красуня зібрала багатомільйонну аудиторію на своїй сторінці та є однією з найпопулярніших дівчат инстаграма. В цей раз Кайлі показала в мережі фото зі світського виходу, на якому можна побачити її новий образ.

Як бачимо, Дженнер з'явилася перед камерою в екстра-короткому сіро-синьому платті з цікавим візерунком, яка обтягує соковиті принади на її тілі. При цьому волосся моделі раптом стало яскраво жовтим, хоча швидше за все це перука, а на її обличчі щільний шар макіяжу. В руці Кайлі тримає сумочку, таку саму жовту, як її волосся. У підписі до фото красуня написала одне слово: "Yummy". Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.