З'явилася інформація, що відомий шведський виконавець Dr. Alban, якому заборонили в'їжджати на територію України після концерту в аннексированном Криму, вже заспівав на сцені "Вечірнього кварталу". За словами співака, це сталося після того, як в ситуацію втрутився український президент Володимир Зеленський.

Про це стало відомо завдяки повідомленню артиста в мережі Instagram.

"Мені був заборонений в'їзд до України через моє попереднє шоу на спірному острові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже гарна прогулянка в Києві з президентом у натовпі", – повідомив співак.

Відомо, що у новорічному випуску "Вечірнього кварталу" дійсно є виступ артиста, який виступав в Криму. Так, в мережі Facebook "Квартал 95" анонсував номер шведського співака і писав, що під його хіт "it's my life" не обиходилась жодна вечірка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, на Зеленського чекає важка доля, астролог винесла вердикт: "Це карма, це доля".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський "вибив" Путіна з "російського світу", люди так хотіли це почути: "Нічого хорошого чекати не варто".

Знай.uа писав, на українському кордоні стався колапс, тонуть люди годинами в чергах: "Стоїмо як всі".